Livro (PDF): "Brewing Porters and Stouts: Origins, History, and 60 Recipes for Brewing Them at Home Today (English Edition)"

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Eu recomendo o Brewging Porters and Stouts: Origins, History, and 60 Recipes for Brewing Them at Home Today (English Edition) de Terry Foster. É um excelente livro para aqueles que querem aprender mais sobre a cerveja escura. O livro fornece detalhes sobre a história por trás destas cervejas, seus originais, suas diferentes variedades e a maneira de criar cervejas escuras em casa. O livro é bem ilustrado e tem informações precisas. Ele também inclui mais de 60 receitas para ajudar a criar experiências de cerveja escura únicas.

Além disso, o autor aborda um assunto bem interessante, que é a diferença entre Porter e Stout. Explica muito bem as diferenças entre as duas cervejas, explicando também seus respectivos ingredientes, estilos e variações. Ele também oferece idéias criativas de como misturar diferentes estilos para obter novas combinações de sabor.

O livro também aborda outros tópicos importantes, como processos de fermentação, uso de malte e lúpulo, temperatura de fermentação, maturação e clarificação. Estas informações são úteis para cervejeiros iniciantes e experientes.

Eu gostei muito deste livro. É informativo, detalhado e repleto de informações úteis. Se você está procurando aprender mais sobre cervejas escuras, então este livro é definitivamente para você.

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From the enduring global dominance of Guinness to exciting new craft porters to the resurgence of Russian imperial stouts, porters and stouts are among the most popular beer styles today among homebrewers and craft beer drinkers alike. In Brewing Porters and Stouts widely respected beer and brewing writer Terry Foster presents the history and development of these styles as well as the guidance and expertise necessary to successfully homebrew them yourself.The book opens with the history of the styles, including the invention of porter in eighteenth-century England, how stouts were born from porters (stouts were originally bolder and stronger or stout porters), the development in the United Kingdom, and introduction to Ireland and eventually the United States, where they remained popular even as they fell out of favor in Britain and surged in popularity as the craft brewing revolution took hold. Foster then goes on to explore the many sub-styles of porters and stouts, providing commercial examples and showcasing some of the most exciting developments in craft brewing today, before breaking down the ingredients, including the various malts as well as special flavorings—such as vanilla, coffee, chocolate, and even bourbon—and finally the yeasts, hops, and waters that are well suited to brewing these styles. Finally, Foster provides a collection of sixty recipes—up to six for each sub-style—showcasing the variety and range of ingredients explored in the book and providing both extract and all-grain instructions.Leia mais

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