Livro (PDF): "the Big Book of Preserving: The Complete Guide and Foolproof Recipes to Preserve Almost Everything by Canning, Pickling, Dehydrating, Fermenting, Salting, Smoking and So much more (English Edition)"

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Eu recomendo o livro "The Big Book of Preserving: The Complete Guide and Foolproof Recipes to Preserve Almost Everything by Canning, Pickling, Dehydrating, Fermenting, Salting, Smoking and So much more (English Edition)" de Martha J. Cummings. É uma ótima leitura para quem é novo no processo de conservação de alimentos e quer aprender mais sobre isso. O livro fornece instruções detalhadas para cada método de conservação, desde o enlatamento até o fumo, a fermentação, a desidratação e muito mais. Há também uma grande variedade de receitas que você pode experimentar.

O livro é escrito de uma maneira muito acessível, abordando temas complexos de uma forma que qualquer leitor, independentemente de seu nível de conhecimento, pode entender. Ele também oferece conselhos úteis sobre como selecionar, preparar e conservar os alimentos para obter o melhor resultado. Além disso, o livro contém informações sobre temperaturas corretas e outras informações essenciais para garantir a segurança dos alimentos.

Eu recomendo este livro a qualquer pessoa que esteja interessada em aprender sobre como conservar alimentos. O livro é uma ótima maneira de obter informações sobre os métodos de conservação e como preparar alimentos para conservá-los da melhor maneira possível. É uma boa referência para quem está começando neste campo ou quem tem experiência e deseja aprimorar seus conhecimentos.

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Are you looking for ways to enjoy most of your seasonal foods throughout the year, canning and keeping them at home?Maybe, you have plenty of vegetables, fruits, or some other food you don’t want to get rid of, so proper preservation seems like a good option?Or maybe you remember those delicious fruit jams from your childhood and want to taste them again?the Big Book of Preserving is a great solution to always having local, seasonal, and budget-friendly food in your kitchen. But unless you learned how to do it in your grandmother's kitchen, it can be difficult—not to mention dangerous—to know where to start. The Big Book of Preserving explains the process of home canning with step-by-step directions and easy, flavorful canning recipes. Experience how enjoyable and delicious it can be to eat seasonally with this simple and straightforward reference.Leia mais

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